Sponsor APISORELIA

Strădania tinereţii este odihna bătrâneţii


Translate in your language. Have a nice day !

miercuri, decembrie 19, 2012

Concert de colinde la Casa de Cultură din RomanSala de spectacole a Casei de Cultură din Roman a găzduit ieri, 18 decembrie,un concert de colinde susţinut de elevii de la Liceul Teologic Ortodox Episcop Melchisedec Ştefănescu  şi Liceul Teologic Romano - Catolic Sfântul Francisc de Assisi.
Romaşcani au fost impresionaţi de acest eveniment, din preajma Sfintelor Sărbători ale Naşterii Domnului, sala arătându-se neîncăpătoare. Au urcat pe scenă corurile “Melozii Romanului”, dirijat de preotul profesor Ionuț Amărinii, Corul “Laudamus”, al Liceului Teologic Ortodox, condus de profesorul Ionuț Vîlcu, Corul mixt al Catedralei Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, condus de același Ionuț Vîlcu, dar și corul “Schola cantorum”, al Liceului Teologic Romano-Catolic “Sfântul Francisc de Assisi”, condus de preotul profesor Cristian Dumea.
 O surpriză plăcută  a făcut-o Corul Şcolii Gimnaziale Trifeşti. Copiii, îmbrăcați în frumoase costume populare, au interpretat ,sub îndrumarea profesorului Ionuț Vîlcu, un minunat program de colinde și cântece de stea. 
În încheierea concertului, a urcat pe scenă pentru a adresa un cuvânt duhovnicesc de binecuvântare, Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul. Copiii au primit câte o iconiţă cu Naşterea Domnului şi au fost răsplătiţi  cu mici cadouri.  
Click pentru a vizualiza fotografii :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CAUTAM SPONSORI

Desi intelegem ca este criza, suntem in cautare de sponsori
Dorim sa achizitionam:

1 camera video digitala
Daca vreti sa ne ajutati, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: nataly3018@yahoo.com
Multumim !